ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA // Cardul lui Leroy Sane i-a luat pe toți prin surprindere: nu poate fi oprit!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 21:38

Germanul Leroy Sane a fost accidentat de câteva luni, dar tot rămâne foarte valoros în Ultimate Team. 

Manchester City i-a dus lipsa lui Leroy Sane. Poate dacă benefica de viteza, tehnica și explozia germanului, atunci trupa lui Guardiola poate că era mai aproape de Liverpool. De altfel mijlocașul ofensiv a fost cel care a marcat un gol decisiv sezonul trecut, în fața trupei lui Klopp. De aceea EA a decis să îi dedice un card special în acest început de an. 

Atributele acestui card sunt spectaculoase și îl transformă pe Sane într-unul din cei mai rapizi și devastatori jucători de bandă din joc. 99 la viteză și 92 la dribling îl fac aproape imposibil de oprit de către un fundaș lateral, cel puțin fără ajutor. Nici la finalizare nu stă rău și va contribui cu siguranță cu goluri importante. Cu 79 la forță, germanul se poate descurca onorabil în fața oricărui apărător. 

Cardul lui Sane costă mult, peste 550.000 de monede, un preț piperat, dar pentru cei care joacă cu Manchester City, dacă reușesc să integreze acest card într-o echipă cu chimie bună și îl leagă pe Sane de fotbaliști ca Mendy, Gundogan sau Aguero, atunci vor câștiga un card cu potențial devastator. Și cum acest card nu va expira, atunci aproape sigur investiția va da roade. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează