ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // A apărut echipa săptămânii » Premier League și Serie A domină, iar Varane, Pepe și Immobile sunt vedetele

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 10:50

FIFA 20 // Așa cum era de așteptat, echipa săptămânii în FIFA20 e dominată de fotbaliști din Serie A și Premier League. 

Salvatore Sirigu, de la Torino, este portarul care prinde echipa în această săptămână, la Ultimate Team. 

Cum ne-au obișnuit până acum, cei de la EA au ales trei fundași. Liderul defensivei Realului, Raphael Varane, este prezent, alături de Domenico Criscito de la Genoa și mexicanul lui Porto, Jesus Corona. 

Atalanta rămâne surpriza plăcută din Serie A și în acest sezon, iar argentinianul Alejandro Gomes rămâne cel mai important fotbalist al echipei, dar și o adiție bună în Ultimate Team.  

A fost ales un mijloc ofensiv în această săptămână, cu playmaker-ul lui Leicester, James Maddison, prezent la rândul său în formație. Cei doi sunt încadrați de Nicolas Pepe, de la Arsenal și fostul jucător al Barcelonei, Deulofeu, care acum evoluează la Watford. 

Un alt playmaker, Jack Grealish de la Aston Villa, apare avansat în atac, în spatele celor doi marcatori pur sânge Ciro Immobile și Gabriel Jesus. Aceștia completează formația din această săptămână, iar gamerii pot să pună mâna în aceste zile pe cardurile speciale.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează