ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Adio, competiții fictive! Veste excelentă: Copa Libertadores vine în FIFA20

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 10:20

FIFA20 // Din 3 martie, gamerii vor putea să joace în celebrul Superclasico și în Copa Libertadores

Se știa deja că cei de la EA Sports au reușit să „spargă” monopolul celor de la Konami și au ajuns la un acord pentru licențele pentru cele mai importante echipe din America de Sud și pentru legendarul turneu Copa Libertadores. 

Astfel, fanii fotbalului sud-american nu vor mai trebui să joace cu echipe și în competiții fictive. 3 martie este data oficială la care fanii vor beneficia, în sfârșit, de granzii Argentinei, cu emblemele lor și echipamente lor oficiale 

Singura problemă, pentru moment, rămâne faptul că EA Sports încă nu poate folosi fețele jucătorilor, ci doar reprezentări generale, care să semene cu fotbaliștii. 

Nu toată lumea se bucură de acest fapt. Granzii din Brazilia, Corinthias și Sao Paolo, nu au vrut să renunțe la exclusivitatea cu Konami, dar au fost amenințati de forul fotbalului sud-american că vor suferi consecințe grele dacă nu colaborează cu EA Sports.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close