ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Ce jucători de la Manchester City au primit upgrade-uri importante în FIFA20

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 11:30

Jucătorii care folosesc Manchester City în FIFA20 au primit o veste bună. Se pot baza pe niște fotbaliști mai buni.

Chiar dacă se pare că în acest sezon campionii de la Manchester City și-au găsit nașul și Liverpool este deja la o distanță importantă, în FIFA câțiva fotbaliști ai lui Guardiola au primit niște îmbunătățiri, care să respecte evoluțiile lor bune din realitate. Așa că fanii „cetățenilor” pot să întoarcă situația măcar în joc. 

Primul pe listă este Raheem Sterling, unul din cei mai în formă jucători ai campioanei. Internaționalul englez a primit un boost important la Aggression și Strength, ceea ce îl transformă într-un fotbalist și mai periculos. 

Un mic upgrade la Strength a primit și Kyle Walker, chiar dacă în realitate are o concurență acerbă în persoana lui Cancelo. De aceea te poți baza în continuare pe el să domine partea dreaptă a terenului. 

Mult mai puternic a devenit și Ederson. Portarul brazilian are acum 78 la Strength, față de 68, cât avea până acum. Un upgrade foarte bun.

În schimb lui Gundogan i-a fost retras un atribut în totalitate. Mijlocașul nu mai are Flair, dar asta nu îl face un jucător mai puțin important. 

Vezi și: 

FIFA20 // Leno, portarul lui Arsenal, are o echipă legendară la FIFA: pe cine se bazează „tunarul”

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează