FIFA 20  ·  FIFA20

FIFA20 // Ce jucători de la Manchester City au primit upgrade-uri importante în FIFA20

Marti, 26 Noiembrie 2019, 11:30

Jucătorii care folosesc Manchester City în FIFA20 au primit o veste bună. Se pot baza pe niște fotbaliști mai buni.

Chiar dacă se pare că în acest sezon campionii de la Manchester City și-au găsit nașul și Liverpool este deja la o distanță importantă, în FIFA câțiva fotbaliști ai lui Guardiola au primit niște îmbunătățiri, care să respecte evoluțiile lor bune din realitate. Așa că fanii „cetățenilor” pot să întoarcă situația măcar în joc. 

Primul pe listă este Raheem Sterling, unul din cei mai în formă jucători ai campioanei. Internaționalul englez a primit un boost important la Aggression și Strength, ceea ce îl transformă într-un fotbalist și mai periculos. 

Un mic upgrade la Strength a primit și Kyle Walker, chiar dacă în realitate are o concurență acerbă în persoana lui Cancelo. De aceea te poți baza în continuare pe el să domine partea dreaptă a terenului. 

Mult mai puternic a devenit și Ederson. Portarul brazilian are acum 78 la Strength, față de 68, cât avea până acum. Un upgrade foarte bun.

În schimb lui Gundogan i-a fost retras un atribut în totalitate. Mijlocașul nu mai are Flair, dar asta nu îl face un jucător mai puțin important. 

Vezi și: 

FIFA20 // Leno, portarul lui Arsenal, are o echipă legendară la FIFA: pe cine se bazează „tunarul”

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.roDoi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1