ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Decizia UEFA în cazul Manchester City nu afectează FIFA Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 15:40

Decizia UEFA în cazul Manchester City nu afectează Ultimate Team.

În acest sezon lucrurile vor rămâne neschimbate în jocul celor de la EA.Lumea fotbalului a fost zguduită de decizia forurilor superioare de suspendare a celor de la Manchester City din competițiile europene în următorii doi ani. 

Gamerii s-au întrebat și dacă această decizie va afecta în vreun fel desfășurarea Ultimate Team. Răspunsul este că nu, pentru că Manchester City încă este angrenată în competiție și cardurile de formă după meciurile din principala competiție intercluburi vor apărea normal. 

La fel și în cazul campaniei Road to The Final. De exemplu, dacă City va trece de Real Madrid, Ryad Mahrez va primi un upgrade important.

În schimb, din sezonul viitor, dacă nu se va schimba decizia, atunci fotbaliștii de la actuala campioană a Angliei nu vor mai figura în pack-urile dedicate cupelor europene.

Citește și: 

FIFA 20 // Atletico Madrid nu l-a luat pe Cavani în această iarnă, dar tot a reușit un transfer special

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează