ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // EA Sports a ales cei mai buni jucători din grupele Ligii Campionilor » Surpriză în cazul lui Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 10:47

FIFA20 // Chiar dacă mai este un meci din faza grupelor Champions League, FIFA a ales deja echipa turneului de până acum.

Jucătorii de Ultimate Team au primit o veste importantă: o parte din vedetele echipelor de Liga Campionilor vor primi un card cu un boost important. 16 fotbaliști importanți se bucură de acest lucru

Cea mai mare absență este cea a lui Cristiano Ronaldo, în schimb proaspătul Balon de Aur, Lionel Messi, nu putea lipsi de pe listă. 

Ter Stegen, Sergio Ramos, Kalidou Koulibaly sunt singurii jucători de apărare care au prins echipa. 

Corentin Tolisso, Kevin de Bruyne, Mohamed Salah, Raheem Sterling, Dries Mertens, Heung-Min Son, Hakim Zyech, Kylian Mbappe, Harry Kane, Robert Lewandowski, Lautaro Martinez și senzația norvegiană Erling Haaand sunt starurile care vor primi un card special, care vor fi disponibile pe un termen limitat.

Ca bonus, doi jucători care au impresionat în Europa League, Bruno Fernandes de la Sporting și Nicolo Zaniolo de la Roma, au primit și ei carduri care să le recunoască meritele. 

În plus Karim Benzema și fundașul argentinian de la Ajax, Nicolas Tagliafico, au primit carduri speciale, cu bonusuri importante, dar care nu vor fi găsite în pack-uri. Pentru Benzema, trebuie îndeplinit un squad challenge iar Tagliafico vine după completarea unor obiective. 

FIFA20 // WOW! Snoop Dogg a devenit personaj în NHL20. Apare și în FIFA?

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează