ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // EA Sports a anunțat echipa anului » Surpriză: Cristiano Ronaldo și Salah n-au fost incluși!

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 11:58

FIFA 20 // Nici n-a început bine anul și EA Sports a anunțat cel mai bun „11” votat de fanii FIFA din toată lumea. O surpriză o reprezintă absența lui Cristiano Ronaldo, chiar dacă starul lui Juventus n-a avut cel mai bun an al carierei.

În schimb, așa cum era de așteptat, jucătorii lui Liverpool au primit cele mai multe voturi.  

De altfel, aproape toată apărarea vine de la formația lui Klopp. Portarul Alisson a fost ales între buturi, iar Andy Robertson și Trent Alexander-Arnold au fost votați drept cei mai buni fundași laterali din lume.

Nu putea lipsi olandezul Van Dijk, omul care transformat apărarea „cormoranilor” într-una dintre cele mai bune din lume. Între jucătorii lui Liverpool s-a interpus Matthijs de Ligt, după ce actualul apărător al lui Juventus a avut un sezon de vis cu Ajax.

Tot după ce a impresionat cu Ajax, Frenkie de Jong a prins și echipa anului la FIFA și un transfer la Barcelona. Alături de el a fost votat campionul mondial, francezul Kante de la Chelsea. Mijlocul este completat de Kevin de Bruyne. Belgianul a impresionat și în tricoul lui City și al naționalei Belgiei. 

După ce a cucerit al 6-lea Balon de Aur, Leo Messi a fost primul și în inimile fanilor și este primul nume din atac. Surprinzător, nume grele precum Ronaldo, Salah sau Lewandoski nu au fost în opțiunile fanilor. 

Kylian Mbappe a primit cele mai multe voturi. Celălalt jucător care îl încadrează este Sadio Mane. Senegalezul este într-o formă de zile mari și a contribuit decisiv la anul aproape perfect al lui Liverpool.  

Vezi și:

FIFA 20 // Un star din Premier League rupe tot la FIFA 20! Îi are pe Maldini, Messi, Neymar, Ronaldo și Pele

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează