ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // EA Sports i-a dedicat lui Juan Mata un card special: cum îl poți accesa

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 18:37

Juan Mata nu mai arată forma de altădată, dar în FIFA Ultimate Team a întinerit.  

EA Sports a anunțat că a lansat un card special dedicat lui Juan Mata, mai precis evoluției sale din sezonul 2012/13, când mijlocașul aflat acum la United a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Chiar dacă atributele sale nu sunt chiar cele mai bune din joc, cu 89 la dribling și 88 la pase, acest card îți poate oferi posibilitatea să joci cu un mijlocaș ofensiv de mare calitate. La 110 monede nu reprezintă un preț inaccesibil, puțini jucători de aceeași calitate putând fi găsiți la această sumă.

Pentru a te bucura de acest card, trebuie să îndeplinești și anumite cerințe, dar acestea nu sunt foarte greu de atins. Chimia dintre coechipieri trebuie să fie undeva la 70-75, ceea ce nu este dificil, iar ratingul întregii formații trebuie să fie la 85. 

Ca să fii sigur, alege o echipă dintr-o ligă puternică din FIFA, ca Serie A, la care mai poți apela la jucători ca Pique ori Courtois din La Liga, Ederson sau Lloris din Premier League (portarii sunt mai ieftini și ajută la chimie) și te vei putea bucura apoi de un Mata ca în vremurile bune.

Vezi și: 

FIFA20 // Manchester City se întărește și în divizia e-sports: ce mutare senzațională au făcut „cetățenii” 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează