ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Forumurile au luat foc! Gamerii, furioși după ultima decizie luată de EA Sports

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 10:32

FIFA 20 // Gamerii au criticat dur ultima decizie a celor de la EA Sports. 

Chiar dacă a pornit foarte bine, FUTMAS, evenimentul anual al celor de la EA în această perioadă, i-a înfuriat pe gameri în ultimele zile. Motivul? Prețul mare pe care trebuie să îl plătească cineva pentru ultimele două carduri speciale eliberate de compania mamă a FIFA. 

Fundașul dreapta al celor de la Napoli, Kevin Malcuit, 84 OVR și atacantul celor de la Hertha Berlin, Dodi Lukebakio, tot 84 OVR, repreztau două carduri mai mult decât decente, care pot ajuta în orice moment.  

Asta până când gamerii au observat că provocările pe care trebuie să le îndeplinească sunt foarte mari: pot costa și peste 200.000 de monede sau mai mult, lucru considerat inacceptabil de gameri. 

Forumurile celor de la EA au fost invadate de mesaje de nemulțumire în care gamerii speră ca spiritul de Crăciun să revină în cadrul companiei americane și să aducă oferte menite să bucure lumea cu adevărat.

Vezi și: 

FIFA20 // Lionel Messi a primit cel mai tare card din Ultimate Team » Atribute fantastice pentru starul Barcelonei

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează