ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Gamerii au răbufnit la adresa EA Sports » De unde au pornit nemulțumirile

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 19:24

FIFA20 // Foarte mulți gameri au criticat compania americană EA Sports pentru graba cu care a fixat o problemă care însă îi ajuta pe aceștia.

Se știe că foarte puțină lume poate accesa cardurile speciale de tip ICON, dedicate marilor legende ale fotbalului, din toate timpurile. Acestea sunt foarte scumpe și este nevoie de niște tokeni speciali, inclusiv pentru a realiza un schimb.

Totuși, gamerii au găsit o hibă în sistemul jocului de la EA. Practic, gamerii puteau să obțină aceste tokenuri și cu ajutorul meciurilor amicale. Asta le-a permis jucătorilor să aranjeze multe partide de acest tip pentru a „păcăli” puțin sistemul.

EA Sports s-a mișcat însă repede și a reglat acest lucru, spre marea supărare a comunității. „Nu se grăbește nimeni să repare bug-urile numeroase și sistemul de monetizare care te sufocă. Dar, când se găsește ceva care să îi ajute pe jucători, acel lucru este înlăturat imediat” s-au plâns foarte mulți oameni pe rețelele de socializare.

EA Sports va trebui să regleze repede și alte probleme din joc, pentru a nu stârni o furie și mai mare printre gameri.  

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1680429005433393
Robert Bocanet  •  13 Ianuarie 2020, 07:15
Postat de alexbibirica1 pe 13 Ianuarie 2020, 01:46

ii doar in palarie de bug-urile gameplay'ului ... in timpul meciurilor sunt nenumeroase bug'uri....de cand a inceput sezonul nu s-au reglat.

Prosti nu sunt ei ca isi permit sa isi bata joc de noi,cu update de ***,cu jucatori de care nu au auzit nimeni,bagati cu forta in pachete,lag si alte probleme. Prosti suntem noi ca punem botul la aceasi vrajeala anuala numita Fifa. Daca ne-am trezi nitel si nu am mai juca vreo 2-3 saptamani + nu am mai cumpara fifa cand apare,am putea sa ii trezim.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  13 Ianuarie 2020, 01:46

ii doar in palarie de bug-urile gameplay'ului ... in timpul meciurilor sunt nenumeroase bug'uri....de cand a inceput sezonul nu s-au reglat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează