ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Letal și în FIFA! Adama Traore a primit un card cu care a uimit pe toată lumea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 12:47

FIFA20 // Adama Traore a primit un card care a uimit pe toată lumea. Atacantul lui Wolverhampton nu mai poate fi oprit de niciun apărător.

Nu este niciun secret că jucătorul crescut de Barcelona este unul dintre cei mai rapizi din Europa, iar acest lucru era evidențiat și în joc, unde fotbalistul avea o viteză de 96, chiar dacă pe general cardul nu era unul impresionant, cu 74 OVR. 

Acest lucru s-a schimbat total, după ce Traore a avut un start de sezon foarte bun în Premier League. Cei de la EA Sports vin cu un card care i-a lăsat cu gura căscată pe gameri. Mijlocașul dreapta are acem 85 OVR, dar ceea ce a atras toate privirile este valoarea de 99 la viteză. 

Practic, va fi aproape imposibil pentru un apărător să îl ajungă pe Traore în momentul în care balonul va ajunge la el. Și cu 89 la dribling și 80 la șuturi la poartă, deja vorbim de o armă importantă. Este adevărat că vine și cu un cost pe măsură: peste 170.000 de monede costă acest card.

Acum, Traore va fi și el fericit, după ce în trecut și-a exprimat nemulțumirea față de cardul său, pe care nu îl considera îndeajuns de bun. Iar colegii de la Wolves sau amuzat pe seama acestui lucru, după cum puteți vedea în clipul video de mai jos.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează