ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA20 // Luka Modric și Gonzalo Higuain conduc echipa săptămânii la FIFA 20 » Cum arată primul „11”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 15:21

FIFA 20 // O nouă săptămână, un nou prilej pentru gameri să obțină jucători cu bonusuri în FIFA20. De data acesta, apar câteva nume surprinzătoare.

Marile staruri precum Ronaldo, Messi ori Neymar nu au avut o săptămână bună, așa că jucătorii de FIFA Ultimate Team trebuie să se orienteze spre alți fotbaliști. 

De când a plecat de la Real Madrid la PSG, Keylor Navas o duce foarte bine. Se observă și la FIFA, unde costaricanul a prins echipa săptămânii. 

În apărare, cel mai important nume este De Vrij de la Inter. Acesta este acompaniat de Tarkowski și Max de la Burnley, respectiv Augsburg. 

Este o șansă bună pentru gameri să cumpere doi fundași buni și care nu costă mult. Balonul de Aur Luka Modric a început să arate din nou forma care i-a adus prestigiosul trofeu. 

Lângă el, în linia de mijloc, îl regăsim pe Kimmich, unul din cei mai buni constanți și valoroși jucători de la Bayern. Playmakerul lui Betis, Canales, dar și coreeanul Son de la Tottenham completează o linie mediană foarte tehnică.

Tripleta din atac este una inedită, dar foarte bună. Ryad Mahrez și Iago Aspas, cei doi aducând viteză și fantezie. În fine, Higuain, renăscut la Juventus, este omul cu golul. 

Vezi și: 

FIFA20 // Ăștia sunt cei mai buni portari pe care îi poți lua la un preț bun

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează