ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // N-ai bani de Mbappe și Werner? Cine sunt atacanții mai ieftini care pot face diferența

Roberto Piccoli  // foto: Guliver/Getty Images
Roberto Piccoli // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 11:38

Modul Carieră din FIFA20 poate fi ușor atunci când ai atacanți ca Mbappe sau Werner, dar ce se întâmplă cu cei care nu își permit asemenea fotbaliști? 

Nu este cazul să dispere, din fericire există destule „bijuterii” care așteaptă să fie descoperite de jucătorii înrăiți. Iar cei care caută cu disperare atacanți buni, dar care să nu coste mulți bani există, din fericire, soluții. 

La 18 ani, atacantul celor de la Șahtior, Danylo Sykan, poate fi o variantă bună. Nu trebuie să inducă în eroare valoarea de 63, puștiul are 69 la finalizare și, cu un potențial de 83 la doar 700.000 de euro, poate constitui o variantă de luat în seamă. 

Atalanta impresionează în ultimii ani și produce talente pe bandă rulantă, iar Roberto Piccoli poate fi unul din acestea. Un atacant cu potențial de creștere la 84 și care, la 18 ani, reprezintă deja o opțiune măcar de luat în lot.

Pentru cei care au mai mulți bani de cheltuit, Lois Openda de la Brugges poate fi o surpriză. La 19 ani, vine cu o viteză de 93 și 90 la jocul cu capul, ceea ce îl face foarte atrăgător. Încă poate rata mult, dar la un preț de 4,5 milioane de euro, poate fi o variantă de viitor. 

Dacă tot acum se poate juca cu forțele din America de Sud, în lotul celor de la Boca Juniors poate fi găsit Jan Hurtado. La 19 ani este un vârf echilibrat, care poate crește foarte mult, dacă este manageriat cum trebuie. Poate să coste mult, are o clauză de peste 9 milioane de euro, dar este bine de reținut. 

Pentru cei care au un buget mai mare, dar nu se pot atinge de numele mari, atunci nu pot greși cu Donyell Malen, de la PSV. La 20 de ani, el este deja un nume care are greutate în Olanda. Cu un potenșial de 86 OVR și 4 stele la skills, este un atacant care poate să marcheze multe sezoane de acum încolo.

Vezi și: 

FIFA20 // Un gamer dă în judecată EA Games după ce a cheltuit o sumă enormă în joc: „Creează dependență!”

AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
untitou
untitou  •  06 Martie 2020, 18:14

www.kkiss.club - sitе minunat de întâlniri pentru аdulții сarе doresc să găsеаsсă un partener cаrе să facă seх

10158222402401686
Silviu Ciubotaru  •  06 Martie 2020, 13:37

Bai, voi sunteti batuti in cap cu articolul asta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează