ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA20 // Ponturi: care sunt cei mai buni jucători de bandă care te pot ajuta să faci carieră în FIFA20

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 18:17

În fotbalul de astăzi, jucătorii de bandă au devenit cei mai importanți pentru atacul unei echipe. Asta este valabil și în FIFA. 

Atacanți ca Lewandoski, Kane sau Ibrahimovic nu ar mai avea același impact dacă nu ar fi sprijiniți de fotbaliști de creație. Înainte, aceștia erau jucătorii de tip Totti sau Zidane, decari capabili să inventeze ceva din nimic.

Acești jucători sunt mai rari în ziua de azi, au fost înlocuiți cu „aripile”, fotbaliști de mare viteză, capabili să dribleze, să creeze, dar și să marcheze. Atacanți ca Messi ori Hazard pot fi și decari clasici, dar sunt și marcatori.  

Dacă joci în modul carieră în FIFA, vei avea nevoie de astfel de fotbaliști, iar bugetul nu îți va permite să îi cumperi pe cei mai buni. Dar se pot găsi soluții pentru orice buzunar.

Dacă nu ai decât în jur de un milion de euro, atunci poți căuta fotbaliști tineri în Olanda sau Belgia și vei găsi câteva soluții bune. Van der Heide (OVR 60) sau Azarkan (OVR 62) de la Heerenveen, respectiv Feyenoord, sunt tineri, ieftini și pot crește într-o echipă care le pune în valoare calitățile.

Dacă ai mai mulți bani de cheltuit și cauți soluții mai potrivite, atunci poți să faci o călătorie în Argentina. Poți găsi destui fotbaliști interesanți acolo, iar unul este Pedro De La Vega, de la Lanus. La 18 ani, are deja 70 OVR și un potențial de 88. Nu trebuie să îl ratezi!

Și în Europa de Est găsești „bijuterii”, iar croatul Antonio Marin poate fi răspunsul. Are 18 ani, poate fi luat cu 3 milioane de euro sau puțin mai mult. Dar are potențial de 85 așa că pe termen lung este o investiție de mare viitor.

Dacă ai bani mai mulți, poți să mergi pe la 20 de milioane de euro, atunci lucrurile se schimbă. Poți spera la staruri ca Vinicius Junior sau Leroy Sane, jucători consacrați, dar care încă nu au „explodat” și atins potențialul maxim

Dar cele mai bune variante ar fi Callum Hudson-Odoi, care nu este foarte scump, pe la 15 milioane de euro sau Brahim Diaz. Fostul fotbalist de la Manchester City n-a prins la Real Madrid, dar la echipa ta poate fi vedeta care să facă diferența.

Vezi și: 

FIFA20 // FOTO VIRAL Câțiva jucători de FIFA20 au găsit un mod impresionant prin care să își omagieze prietenul decedat

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează