ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Top 5 cei mai tari portari pe care îi poți lua la un preț bun

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 22:35

Degeaba ai echipă bună la FIFA Ultimate Team, dacă portarul nu te ajută. Este bine ca o parte din bani să îi dedici unui goalkeeper de valoare. 

De multe ori un joc de FIFA, la fel ca în realitate, poate fi decis de erorile unui portar. Cei care vor să evite asta, dar nu au sume foarte mari de plătit pe portari ca Allison sau Ederson, au totuși câteva variante foarte bune. La 2000 de monede poți prinde o afacere excelentă, cu Alphonse Areola. Se poate spune că, la acest preț, francezul este cea mai bună variantă din joc: are abilități foarte mari și un preț de chilipir.

Cu 8000 de monede poți să îți asiguri serviciile goalkeeper-ului de la Milan, Gianluigi Donnarumma. La doar 20 de ani, cu atribute fizice importante și reflexe foarte bune, italianul poate să constituie baza echipei tale pe viitor. 

Wojciech Szczesny reprezintă un pariu mai sigur. Polonezul lui „Piemonte Calcio” a impresionat în FIFA 19 și a rămas la fel de bun și acum. Singura slăbiciune este la lovituri libere, dar astea pot fi rezolvate de echipă. Și la doar 12.000 de monede n-o să găsești prea multe variante mai bune.

Cu 20.000, respectiv, 30.000 de monede poți chiar să îți iei doi dintre cei mai buni portari din lume. Este vorba de Manuel Neuer și David De Gea. Nu cred că cei doi au nevoie de o prezentare, iar ibericul este cea mai bună soluție, dacă ai o apărare formată din jucători de Premier League. Și la banii ăștia, este chiar un păcat să nu apelezi la el. Iar neamțul rămâne de departe cel mai bun portar cu joc de picior și unul valoros per total.

Vezi și: 

FIFA20 // Leno, portarul lui Arsenal, are o echipă legendară la FIFA: pe cine se bazează „tunarul”

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează