ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Upgrade-uri importante în FIFA20: care sunt jucătorii de top care au primit îmbunătățiri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 15:03

FIFA20 // EA Sports a început să ofere upgrade-uri importante mai multor jucători. Chiar dacă nu au fost încă anunțate oficial, aceste îmbunătățiri au fost deja descoperite de gameri. 

În câteva săptămâni, EA Sports va actualiza baza de date în Ultimate Team și, printre multele modificări programate, o parte de jucători vor primi upgrade-uri la skillurile care țin de mișcarea în teren și de jocul cu piciorul considerat mai slab.  

Nu se știe încă lista completă a fotbaliștilor vizați de schimbări, dar se pare că EA Sports a început deja să lucreze deoarece mulți gameri vigilenți au identificat deja unele modificări și le-au postat pe internet.  

Astfel, Roberto Firmino, 86 OVR, a primit un upgrade de la 4* la 5* când vine vorba de mișcare. La fel de norocos a fost și starul lui Ajax, Hakim Ziyech, 85 OVR. 

Portughezul Renato Sanchez, 75 OVR, a avansat și el la 4*. Cel mai bun upgrade l-a primit Gabriel Martinelli. Dacă noua vedetă a lui Arsenal are doar 68 OVR acum, în schimb a primit 3* la mișcare, dar și o îmbunătățire, 3* și la jocul cu piciorul mai puțin bun, ceea ce îl transformă într-un jucător și mai periculos.

În săptămânile viitoare, tot mai mulți fotbaliști vor primi îmbunătățiri substanțiale. 

Ai mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează