ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // Valori incredibile primite de jucătorii care au format echipa anului » Messi, Van Dijk sau Mbappe, atribute spectaculoase

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 10:47

FIFA20 // EA Sports a anunțat echipa anului, dar zilele astea se vor elibera și cardurile dedicate acestor jucători. Valorile lor sunt unele care îi vor face pe gameri să se lupte cu ardoare pentru ele. 

Dacă anul trecut David de Gea a primit un card cu 97 OVR, același lucru se va întâmpla și cu Alisson, portarul lui Liverpool, care va deveni cel mai bun portar din joc.  

Andy Robertson, fundașul „cormoranilor”, va avea și el un card de 94 OVR, un lucru excelent pentru un fundaș stânga. Colegul de la Liverpool, Alexander-Arnold, este mai norocos, va primi un card de 95 OVR. 

În centru, perechea olandeză De Ligt și Van Dijk impresionează. Fundașul lui Juventus va avea 96 OVR, iar „stânca” din defensiva lui Liverpool va primi un card-mamut, de 99 OVR. Va fi aproape imposibil de trecut, cu niște atribuții spectaculoase. 

La mijloc, Frenkie de Jong, fotbalistul Barcelonei, primește „doar” un card de 94 OVR. Chiar dacă este spectaculos, nu se compară cu Kante, 97 OVR și De Bruyne, care cu 98 OVR, 99 la pase și 96 la dribling, va fi de neoprit la mijlocul terenului.  

Dacă îți dorești viteză, creativitate și goluri în atac, atunci Sadio Mane și Kylian Mbappe, cu câte 98 OVR fiecare, vor fi cele mai bune opțiuni

Dar, de departe, cel mai bunc ard, 99 OVR, îl va avea, din nou, Leo Messi. Starul argentinian va destabilzia iar orice apărare și va fi probabil singurul care îl va depăși pe Van Dijk.  

Oricum ar fi, norocoșii care vor pune mâna pe oricare din aceste carduri, vor avea un jucător care va putea să facă diferența în orice moment, mai ales la mijloc și în atac. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează