ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // WOW! Snoop Dogg a devenit personaj în NHL 20. Apare și în FIFA?

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 10:40

Cei de la EA Sports se distrează destul de mult cu NHL 20 și ultima adiție este una spectaculoasă. Celebrul rapper american Snoop Dogg a devenit personaj în joc, introdus în cadrul ultimului patch.

Snoop Dogg și-a împrumutat vocea inconfundabilă pentru a comenta unele meciuri, dar va apărea și ca personaj într-unul din modurile jocului.

Jucătorii de FIFA au început să ceară și ei un card special cu Snoop Dog în Ultimate Team, dar rămâne de văzut dacă EA Sports le va face o surpriză plăcută de sărbători. 

Până atunci, compania americană a scos cardul lui Marco van Basten, după ce legendarul atacant olandez a făcut o glumă cu aspect rasist.  

Vezi și: 

FIFA 20 // Marco van Basten, scos din joc în urma unor remarci naziste!

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează