ESPORTS  »  FIFA 20  »  ACADEMICA CLINCENI - FCSB

Florinel Coman a testat noul FIFA 20! Scor-surpriză cu care s-a terminat Academica Clinceni - FCSB + „Ovvy” i-a fost adversar

Articol de , - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 19:58

Florinel Coman a fost invitat azi de Media Galaxy la lansarea FIFA 20. Liga 1 e parte din ultima ediție a acestui joc, așa că pasionații au la dispoziție toate echipele din România care participă în prima divizie în sezonul 2019-2020. 

Meci demonstrativ cu „Ovvy”

Șeptarul de la FCSB a avut un adversar de calibu. Este vorba despre Ovidiu Pătrașcu - Ovvy, cel mai cunoscut jucător de FIFA din România. Cei doi au făcut un preview al meciului Academica Clinceni - FCSB. 

Cum era de așteptat, Coman a ales FCSB, în timp ce Ovvy s-a mulțumit cu Academica Clinceni. „Măcar aici să bată și ei, că pe teren e mai greu”, a glumit gamer-ul. S-a terminat egal, 1-1. 

„Puteau să-mi facă un rating mai mare” :)

Foarte bine dispus, Florinel Coman s-a arătat mulțumit de cum arată noul joc FIFA, dar și-ar fi dorit ca ratingul său din joc, 71, să fie mai mare. 

„Mi-aș fi dorit mai mult”, a glumit și Coman, care a apreciat realismul jocului, dar s-a arătat surprins de dificultatea acestei ediții. 

Citește și:

FIFA20. Lista cu cei mai buni 10 jucători + cine a câștigat duelul Messi - Ronaldo;

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
piet
piet  •  27 Septembrie 2019, 21:46

ZICI CA E NEYMAR ! ORI SUNT FRATI ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează