ESPORTS  »  FIFA 20  »  DANEMARCA

FOTO Adrian Petre, pe coperta FIFA 20 în Danemarca!

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 09:55

Adrian Petre (21 de ani), atacantul lui Esbjerg, a avut parte de o surpriză în Danemarca. Acesta a fost ales să apară pe coperta celebrului joc FIFA 20, în ediția dedicată echipei sale.

Internaționalul de tineret, crescut de către UTA Arad, a jucat 9 meciuri din 11 în noul sezon al primei ligi daneze și a reușit să înscrie de trei ori. 

Citește și: FIFA s-a lansat în România cu trofeul Champions League la București » Cât costă jocul

Acesta ar putea fi motivul pentru care reprezentanții EA Sports au decis ca românul din naționala de tineret a lui Mirel Rădoi să fie imaginea echipei sale, pe lângă faptul că a ajuns cu România U21 în semifinalele Campionatului European și a încheiat sezonul trecut pe locul 3 cu nou-promovata Esbjerg. 

Adrian Petre și-a exprimat încântarea pe Instagram: „Sunt foarte bucuros să fiu pe coperta FIFA 20! Ediția Adrian Petre”.

Esbjerg ocupă locul 13 în clasamentul primei ligi daneze, după 11 etape, având 9 puncte. Lider este Midtjylland, cu 26 de puncte. 

44 de meciuri și 11 goluriare Adrian Petre până acum, în cele două sezoane petrecute cu Esbjerg în prima ligă daneză. În liga secundă, atacantul jucase 24 de meciuri și marcase 13 goluri

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR CLUJ 2-0 // Dan Petrescu a recunoscut superioritatea scoțienilor: „Sunt mulțumit de echipa mea, nu poți câștiga de două ori pe terenul lui Celtic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează