ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Legendele fotbalului care pot să apară în FIFA 21 » Francesco Totti și Gabriel Batistuta, printre favoriți

FIFA 21 va apărea în luna septembrie // foto: Gamivo
FIFA 21 va apărea în luna septembrie // foto: Gamivo

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 00:54 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 12:27

Gamerii speculează deja pe ce carduri se vor bate în viitoarea ediție din Ultimate Team. Favoriți să apară în FIFA 21 sunt Francesco Totti, Philipp Lahm și Gabriel Batistuta.

Ciclul FIFA 20 se apropie de sfârșit, iar gamerii de abia așteaptă să vadă cuc e noutăți vor veni cei de la EA și mai ales ce îmbunătățiri se vor aduce la Ultimate Team, modul de joc cel mai popular. 

Cardul lui Zidane este cel mai așteptat

Fanii așteaptă, în special, noi carduri ICON, care să sărbătorească figuri legendare din fotbal. FIFA 20 a venit cu noi nume grele ca Ian Wright, Ronald Koeman sau Kenny Dalglish, dar mai ales cu Zinedine Zidane, fostul mare galactic și campion mondial cu Franța. 

Fanii și-l doresc pe listă și pe Francesco Totti

Există încă multe nume importante care nu se regăsesc în Ultimate Team și o parte din ele aproape sigur se vor regăsi în FIFA 21. Foarte mulți gameri îl cer pe Francesco Totti, „magicianul” Romei și campion mondial cu Italia în 2006. Acesta nu mai poate lipsi din Ultimate Team. Și John Terry este un fotbalist cerut de mulți suporteri. 

Alți favoriți sunt fostul căpitan al lui Bayern Munchen, Phillip Lahm, dar și fostul golgheter argentinian Gabriel Batistuta.

Un nume mare care nu se va regăsi pe listă, aproape sigur, este David Beckham. Fostul star britanic are o înțelegere exclusivă cu cei de la Konami pentru a figura doar în PES. 

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Fotbaliștii care pot ajuta la obținerea celor mai bune carduri din Echipa Sezonului la FIFA Ultimate Team

Cel mai mare turneu caritabil de FIFA20 de până acum: ce superfotbaliști participă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1274464749300910
Robert Sergiu  •  06 Iunie 2020, 11:13

Lahm nu are cum sa apara ca e fost la Bayern ....Bayern are contract cu Konami Daca apare doar acolo apare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează