ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Gamerii au decis: FIFA 21 este și el scriptat » Un procent covârșitor de fani a votat pentru

sursă foto: captură YouTube @ A2
sursă foto: captură YouTube @ A2

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 12:45 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 13:26

EA Sports se luptă și ea cu propria teorie a conspirației. Gamerii consideră că și noul joc din seria FIFA este scriptat. 

Orice ar face, cei de la EA Sports nu reușesc să scape de imaginea „scriptului” care, în accepțiunea gamerilor, influențează soarta unui meci, în sensul în care dacă un jucător conduce detașat, un program secret intervine și, din acel moment, fotbaliștii proprii nu mai reușesc o fază bună, apar situații care nu mai depind de abilitățile gamerului și meciul se poate schimba. 

Un sondaj realizat pe Twitter a strâns peste 80 la sută voturi în favoarea scriptului

Timp de ani de zile EA Sports a negat existența acestui program, deși mulți gameri sunt convinși de existența lui și caută mereu dovezi. Nici nu s-a lansat bine FIFA 21 și fanii au invadat internetul cu critici și mesaje furioase la adresa „scriptului”. 

„Este cel mai scriptat joc, iar apar goluri stupide, pase aiurea, adversarule galează în prelungiri.” sună unul din multele mesaje de pe rețelele de socializare, iar un gamer chiar a urcat un video care, suține el, demonstrează existența programului, începând cu minutul 55.

Citește mai multe știri despre FIFA 21:

EA Sports a eliberat al doilea set de carduri OTW pentru FIFA 21! Ce staruri sunt pe listă

Card spectaculos pentru Matuidi! Câte monede costă mijlocașul francez

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează