ESPORTS  »  FIFA 20  »  EVENIMENT

Gaming Marathon, eveniment de 12 ore de gaming! Youtuberi și gameri vor juca FIFA 20, League of Legends, Fortnite sau Counter Strike

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 10:34

COMUNICAT. Gaming Marathon aduce împreună comunitatea de gameri miercuri, pe 25 martie, într-un eveniment spectaculos. Această inițiativă a Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming subliniază că, deși stau în casă, gamerii rămân în contiunare împreună, socializând cu prietenii în jocurile video.

Astfel, miercuri, timp de peste 12 ore, începând de la prânz până după miezul nopții, youtuberii și streamerii de gaming români vor organiza competiții esports împreună cu urmăritorii lor, indiferent dacă sunt jocuri de echipă sau jocuri individuale.

 

În cadrul evenimentului online, timp de 12 ore, Imogen, Jaxi, Zombilău, Tedereu, Andu, Alexa, Bobospider, IceManLucky, MoonGaming, Palash și multi alți creatori de conținut și streameri de gaming se vor juca cu fanii lor titluri precum FIFA20, League of Legends, Fortnite, Counter Strike : Global Offensive, Brawl Stars, PUBG, Call of Duty: Warzone și multe alte jocuri. Maratonul va fi transmis live pe YouTube și TwitchTV. 

„Fie că sunt gameri casual sau hardcore, preferă PC, consolă sau mobile, Gaming Marathon vrea să demonstreze cât de mulți și diverși sunt gamerii din România, de toate vârstele și din toate colțurile țării, iar acest eveniment îi va aduce împreună, online, cu un singur scop: să se bucure de jocuri, să se revadă sau chiar să lege noi prietenii, chiar dacă sunt la kilometri distanță, pasiunea pentru gaming păstrându-i uniți
Octav „Ang” Crețu, General Manager la Nexus Gaming
 

 „Ne dorim ca evenimentul să strângă la fel de mulți gameri cât reușește să adune într-o singură zi unul dintre festivalurile mari de muzica din România”
Tudor Dăescu, co-fondator Bucharest Gaming Week

Jaxi, fost jucător al echipei Nexus Gaming și unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO din România, se va juca alături de comunitate de la ora 17 pe canalul său de Youtube. Alex Rădulescu (Andu) a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări și a devenit jucător profesionist de FIFA. El va juca FIFA cu abonații lui de la ora 17 pe canalul lui de Youtube. 

VIDEO » #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă.

Zombilău, un veteran al scenei de League of Legends din România, se alătură și el Gaming Marathon, de la ora 14.30, pe canalul lui de Twitch. imoGEN este gamer și artist ce s-a făcut cunoscut datorită povestirilor amuzate din timpul livestream-urilor. El se va juca Counter-Strike: Global Offensive cu followerii lui pe Youtube, iar Palash i se va alătura între orele 20 și 24. Gereveu și Bobospider îi vor provoca pe followerii lor la meciuri de Call of Duty Warzone.

Citește mai multe știri din eSports

Cine îl bate pe Mahut la FIFA 20 poate merge la Roland Garros

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează