ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Gică Hagi e vedetă într-un „11” imbatabil în FIFA Ultimate Team! E în echipa unui jucător Premier League

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 10:57

Cardul lui Gică Hagi este la loc de cinste în formația din FIFA 20 Ultimate Team pe care o are Diego Jota. 

Fanii de FIFA s-au înghesuit să îl felicite pe portughez, după ce atacantul lui Wolverhampton a câștigat turneul organizat de Premier League. În plus starul lupilor s-a lăudat că formația lui a reușit un record într-un weekend: 30 de victorii și nicio înfrângere. 

Hagi, Messi, Ronaldo, Pele și Maradona în echipă

La cererea gamerilor, Jota a arătat echipa pe care a folosit-o, una foarte echilibrată și valoroasă, chiar dacă conține nume ca Messi, Ronaldo, Pele sau Maradona.

În poartă și în centrul apărării, Jota a mers pe mâna rivalilor din Premier League, de la Liverpool. Alisson a fost goalkeeper-ul ales, iar Joe Gomez și Virgil van Dijk au luat loc în defensivă. Joao Cancelo și Keran Tierney asigură viteza pe flancuri. 

Și mijlocul este unul solid, cu Kevin de Bruyne și Michael Essien încadrându-l pe Gheorghe Hagi. Cardul de 91 OVR al „legendei” României apare în spatele atacantului. Lângă el sunt Sadio Mane și Saint-Maximin, iar ca vârf este o altă legendă, spaniolul Emilio Butragueno.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește mai multe știri din eSports: 

Sergio Aguero a intrat în inima fanilor FIFA 20! Cum a criticat politica celor de la EA

Darius Olaru a dus-o pe FCSB în „sferturi” la eCupa României la FIFA 20 » Dinamo, eliminată + Programul complet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează