ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Harry Kane este lider în Echipa Săptămânii la FIFA 20

Harry Kane este lider în Echipa Săptămânii la FIFA 20
Harry Kane este lider în Echipa Săptămânii la FIFA 20

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 11:41 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:55

Atacantul lui Tottenham este cu o clasă peste restul colegilor.

Cum campionatele se apropie de sfârșit – La Liga deja s-a încheiat – lupta pentru un loc în Echipa Săptămânii este din ce în ce mai acerbă. 

Portarul lui Arsenal, Emiliano Martinez, face o treabă excelentă în locul accidentatului Leno, așa că a fost răsplătit cu un card de 81. Sergio Reguilon prinde ultimul său card în acest sezon, pentru că Sevilla a încheiat campionatul, iar fundașul a primit un card de 83. Alături de el, în apărare, apar Ruben Dias, de la Benfica și milanezul Romagnoli, cu carduri de 83 și 85. 

4 jucători din Seria A în Echipa Săptămânii

Tot din La Liga vine și Enis Bhardi, de la Levante. Macedoneanul ocupă flancul stâng, cu un card de 82. Isco nu a avut un sezon reușit, dar playmakerul Realului a arătat ce potențial are în ultima partidă din acest sezon, așa că nu surprinde cardul de 87. Lângă el apare Mario Pasalic, una din surprizele lansate de Atalanta, cotat la 84. Tot din Serie A vine și marea speranță a fotbalului italian, Federico Chiesa, cu un card de 82 OVR. 

Veteranul Sampdoriei, Quagliarella, 87, dar și Jean-Pierre Nsame, Young Boys, 84, îl încadrează pe Harry Kane. Atacantul lui Tottenham vine cu un card excelent, de 94 OVR, care îi va provoca pe gameri să îl obțină cât mai repede. 

Mai multe știri de eSports pe secțiunea dedicată, AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează