ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Noul puști minune de la Liverpool vine în FIFA 20! Are un potențial fantastic

Harvey Elliott // FOTO: Guliver/GettyImages
Harvey Elliott // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 13:24

Fanii „cormoranilor” au așteptat de ceva timp acest lucru, iar acum Harvey Elliott va apărea în FIFA 20!

Harvey Elliott este una din marile speranțe ale lui Liverpool, iar fanii așteaptă lucruri importante de la jucătorul venit în vara lui 2019 pe Anfield. Din păcate pentru ei, în FIFA n-au avut șansa să joace cu el până în urmă cu câteva zile, când EA a ținut cont de rugămințile suporterilor lui Liverpool și mijlocașul a fost adăugat în baza de date a jocului. 

Are un potențial de 87 OVR

Pentru un fotbalist care de abia a împlinit 17 ani, Harvey este cotat la o valoare de 64, cu trei stele, dar potențialul este unul foarte mare, de 87, urmând, probabil, să fie crescut în viitor. 

Dacă acest potențial va fi atins, practic doar staruri precum Mane și Salah ar fi peste Elliot ca valoare, iar acest lucru se poate schimba oricând, mai ales dacă Harvey ca începe să confirme și în realitate. Oricum, pentru fanii modului carieră, care doresc să joace cu Liverpool, este o veste foarte bună pentru că își mai pot adăuga o armă în arsenal. 

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

EA Sports a reparat problema cu serverele, dar jucătorii nu sunt mulțumiți » Care e motivul

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează