ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Încă două carduri speciale vin să îi bucure pe jucătorii de FIFA 20

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 10:46 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 15:28

David James și Arturo Vidal sunt noii protagoniști în campania Summer Heat.

Un jucător promițător, care încă nu și-a făcut un nume pe prima scenă a fotbalului și un veteran care a câștigat trofee multe și a jucat pentru echipe mari ca Juventus și Barcelona, vin cu carduri importante în Summer Heat. 

Galezul lui Manchester United a primit cel mai bun card al său, de 91 OVR, cu upgrade-uri importante, mai ales la viteză, unde are 99 ceea ce îl face un coșmar pentru orice apărător. Cum și driblingul este de top și a primit un boost și la șut și pase, asta îl face un jucător foarte greu de marcat. Încă are 4 stele la skills, dar asta nu îi va opri pe gameri să îi dea o șansă, mai ales că nu costă nimic, trebuie îndeplinite 4 obiective pentru a obține cardul unuia dintre cei mai rapizi jucători de bandă din joc, dina cest moment. 

Pentru a primi cardurile, gamerii trebuie să îndeplinească 4 provocări 

Cine caută însă un mijlocaș de mare valoare și cu experiență în linia de mijloc, cineva care să poată să se impună prin forța lui, dar care să contribuie și la faza ofensivă, puține variante sunt mai bune decât noul card al lui Vidal, de 94 OVR. Pentru gamerii cu echipe din La Liga, tentația va fi și mai amre, mai ales că chilianul le are pe toate. A primit îmbunătățiri importante la capitolul defensiv, este și foarte puternic, deci poate fi omul care să se opună atacurilor adverse. Dar poate fi folosit și avansat, pentru că are valori ridicate la pase și dribling, iar viteza, chiar dacă nu este cea mai bună, tot îi permite să ajungă în careul advers. 

Costul acestui card este foarte mare, aproximativ 300.000 de monede va trebui să cheltuie un gamer pentru îndeplinirea provocărilor necesare. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
102940291508030
Andrei Mccioby  •  20 Iulie 2020, 02:37

Foarte tare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează