GSP.RO  »  ESPORTS  »  COMPETIȚIE

Începe Campionatul Național Digital de Circuit Betano » Rezultatele precalificărilor + participă și Florin Mergea

Începe Campionatul Național Digital de Circuit Betano
Începe Campionatul Național Digital de Circuit Betano

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 18:50

Campionatului Național Digital de Circuit Betano // Astăzi au avut loc precalificările pentru ediția inaguruală a Campionatului Național Digital de Circuit Betano, competiție organizată sub egida Federației Română de Automobilism Sportiv. 

  • Cursa va începe sâmbătă, de la ora 12:00 cu calificările pentru stabilirea grilei de concurs, iar de la 12:30 va debuta prima dintre cele două manșe de concurs.

La sesiunea de precalificări au participat peste 100 de piloți, fani și gameri. 30 dintre aceștia vor putea fi urmăriți sâmbătă, la cursa care începe de la ora 12:00, în direct la Pro X, pe circuitul Silvertsone, dar și pe contul de YouTube al Federației Române de Automobilism Sportiv 

Cel mai bun timp al precalificărilor a fost obținut de Claudiu Clima, unul dintre cei mai buni gameri din România în motorsportul virtual, acesta înregistrând un timp de 2:01.689. 

De altfel, competiția este foarte strânsă, diferența dintre Clima și ultimul calificat, Raul Badiu, fiind de numai 1,55 de secunde. 

Rezultatele complete din precalificări sunt disponibile pe www.fras.simrace.ro

Participă și Florin Mergea

O surpriză pe grila de start este reprezentată de apariția tenismenului Florin Mergea, care a înregistrat al 6-lea timp al precalificărilor. 

Mergea face parte dintr-una dintre cele mai cunoscute echipe de motorsport virtual din România, Zecarul eSports, și e deja un nume în acest domeniu. 

Cel mai bine clasat dintre sportivii din competițiile reale de motorsport este Leonard Borlovan, vicecampion național de autoslalom, care a bifat al treilea timp în simulator. 

De asemenea, printre sportivii FRAS calificați se mai numără Matei Mihăescu (multiplu campion național de karting), Alex Mirea, Sergiu (copilot de raliuri, campion național absolut de raliuri și participant în Campionatul Mondial), Marian Andrei (viteză în coastă) și Raul Badiu (participant în Campionatul Mondial de Raliuri).

Citește și:

BETANO devine partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close