ESPORTS  »  FIFA 20  »  ADVERTORIAL

Începe SuperCupa #jucămdeacasă! Vezi meciurile, SuperEchipele și SuperOferta!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 17:53

Azi debutează SuperCupa #jucamdeacasa! O competiție unică în care 32 de echipe românești din primele 4 divizii se înfruntă pentru un eTrofeu de SuperOrgoliu! Faza grupelor debutează diseară la 22:30 în direct la TV pe Pro X, iar finala se va juca duminică 10 mai! Fiecare meci beneficiază de cele mai bune cote din România la Superbet.ro! Se va juca pe consolă PS4 în sistem 11 vs 11! La competiția organizată de Federația Română de Fotbal Virtual participă și fotbaliști legitimați la echipele pe care le reperezintă (Ovidiu Horșia / Poli Iași, Mihai Roman / U Craiova, Andreas Mihaiu / Dinamo,  Roland Niczuly / Sepsi, Andrei Cordea & Daniel Tătar / Hermannstadt, Răzvan Bengu / Dunărea Călărași). Între competitori se află și SuperLuptătorul Benny Adegbuyi care joacă pentru echipa Dynamite Fighting. Deschide cont la Superbet.ro și bucură-te de cele mai tari competiții eSports!

CELE MAI TARI PARIURI SPECIALE SUNT LA SUPERBET.RO

Pentru că Superbet vrea ca toți jucătorii și suporterii români să se bucure de această competiție, liderul național din domeniul Betting & Gaming a pregătit și ofertă de Pariuri Speciale pentru Câștigătoarea competiției (da! vei găsi cotată și echipa ta favorită, sau echipa din orașul tău de suflet!), Echipa care marchează cele mai multe goluri, Grupa cu cele mai multe goluri, Grupa care va da campioana, Clasarea în fiecare grupă (cu opțiunile locul 1 sau locurile 1-2 pentru fiecare echipă din grupă). Academica Clinceni e favorita numărul 1, cota 5.00, urmată de Farul, cota 8.00 și de U Craiova, cota 9.00. Dar într-o competiție în care onoarea e la mare preț, surprizele pot apărea de la oricare dintre cele 32 de participante! Vezi cota pe favorita ta și crește-ți cu ea câștigul potential de pe pe bilet la Superbet.ro!

SPECIALELE CRESC ADRENALINA ȘI GARANTEAZĂ SPECTACOL!

Vei trăi la cote maxime competiția dacă iei mai multe speciale pe bilet. Favorita Clinceni e așteptată să marcheze cele mai multe goluri, dar Oțelul Galați, FC Argeș și Rapid completează careul favoritelor la categoria care măsoară eficacitatea ofensivă. Fiecare dintre aceste trei echipe cu SuperFani îți înmulțește de minim 7 ori banii puși! Ce spui? Instalează aplicația Superbet să vezi și pariezi de oriunde ești în România pe SuperCupa #jucămdeacasă!

CARE GRUPĂ DĂ CAMPIOANA?

Da! Avem o grupă cu totul și cu totul specială, Grupa D unde vom asiasa la un dublu duel (tur-retur) între echipele din Craiova: FC U (lider detașat în seria 2 din a treia divizie) și U (candidată la titlu în prima divizie)! Grupa D e cotată cu a treia șansă pentru a da câștigătoarea competiției, cota 9.00.

Favorite pentru a da campioana sunt grupele C (Poli Iași, Farul Constanța, ACS Poli Timișoara, Corvinul Hunedoara), cota 2.40 și A (Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Mostiștea Ulmu, Vulturii Tg. Mureș), cota 2.70.

VEZI MECIURILE DE AZI ȘI SUPERPARIAZĂ!

Meciurile sunt transmise în direct pe ProX. Astfel că îți vei putea urmări echipa favorită precum și evoluțiile posibililor adversari din drumul spre SuperTrofeul competiției. O competiție pe care cu siguranță o vei putea trăi, juca și comenta alături de prieteni. Iar pariurile vor face să aveți și SuperAmintiri și de ce nu… SuperProfit!

Meciurile transmise în direct în prima etapă sunt:

Grupa A: 22:30 Academica Clinceni - FC Petrolul Ploiesti 

Grupa C: 23:00 Poli Timișoara - FC Farul Constanța 

Grupa F:  23:30 Dynamite Fighting - Gloria Popești-Leordeni 

Grupa G: 00:00 Gaz Metan Mediaș - SR Brașov 

Miercuri, în etapa a doua din faza grupelor vor fi televizate:

Grupa B: 22:30 Corbeanca - Rapid

Grupa D: 23:00 FC Universitatea Craiova - Universitatea Craiova

Grupa F: 23:30 Otelul Galati - Dynamite Football

Grupa H: 00:00 Poli Timisoara - Dinamo

Alte derby-uri din faza grupelor:

Sâmbătă 25 Apriie ora 22:30 Rapid - Hermannstadt

Duminică 26 Aprilie ora 23:30 CSM Reșița - Oțelul Galați

Marți 28 aprilie ora 23:00 CS Universitatea Craiova - FC Universitatea Craiova

Miercuri 29 aprilie la miezul nopții, Dinamo - Poli Timișoara

SUPERTURNEUL ARE ȘI SCOP CARITABIL! IMPLICĂ-TE!

Pe site-ul bilete.ro se pot cumpăra bilete la meciuri. Încasările pot fi folosite de către cluburi fie să își susțină anumite cheltuieli din această perioadă grea, fie pot fi direcționate de către echipe către spitalele care tratează bolnavii de COVID-19.

12 SUPERSERI CU FOTBAL PE CONSOLĂ JUCAT DE CELE MAI IUBITE ECHIPE!

Vom fi răsfățați pe parcursul a trei săptămâni cu meciurile aceste compiții. Partidele se desfășoară după următorul program: Grupe, azi 21 aprilie, mâine 22 aprilie, sâmbătă 25, duminică 26, marți 28 și miercuri 29 aprilie. Meciurile se joacă la orele 22:30, 23:00, 23:30 și 00:00! Programul fazelor eliminatorii este următorul: Optimile se joacă la două zile după încheierea fazei grupelor. Primele dueluri eliminatorii se joacă sâmbătă 2 și duminică 3 mai! Sferturile sunt programate, marți 5 și miercuri 6 mai. În weekend-ul cu numărul doi din luna mai fiind programate meciurile care decid Campioana! Semifinale, sâmbătă 9 mai și Finala, duminică 10 mai!

Bucură-te de această SuperCompetiție cu suflet! Pariază informat și responsabil la Superbet.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează