ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Aceștia sunt jucătorii pe care nimeni nu vrea să îi înfrunte în Ultimate Team

Carduri FIFA 20 // sursă foto: Instagram @easportsfifa
Carduri FIFA 20 // sursă foto: Instagram @easportsfifa

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 13:38

O serie de jucători din FIFA 20 sunt o adevărată bătaie de cap pentru oponenți. Surprinzător, nu este vorba de Messi sau Ronaldo. 

Toată lumea visează la cardurile unor superstaruri ca Messi, Neymar sau Van Dijk, dar există o serie de fotbaliști pe care gamerii vor să îi evite cu orice preț, asta dacă nu îi au ei în echipă. Câțiva jucători profesioniști au realizat un top al cardurilor pe care gamerii speră să nu le vadă la oponenți.

Jucătorii francezi domină centrul terenului

N’Golo Kante este tipul de fotbalist de care nu trece nimic și nimeni. Interceptează tot și se descurcă bine și în atac. Cardul său din Echipa Anului este unul care dă fiori celor care trebuie să îl înfrunte. 

Moussa Sissoko nu este un nume la care gamerii se gândesc foarte des, dar mijlocașul francez aduce foarte multe lucruri bune într-o echipă. Este aproape imposibil de deposedat iar noul card, de 88 OVR, este unul care frustrează rău pe oponenți. Noroc că nu este prea bun la finalizare.

Croații au jucător supriză in Ultimate Team

Câți iubitori ai fotbalului au auzit oare de Mislav Orsic? În afară de suporterii croați, probabil nu multă lume. Ei bine, gamerii care își petrec timpul în Ultimate Team sunt familiarizați cu atacantul croat. EA i-a oferit un card foarte bun, de 82, dar de atunci a mai primit unul și în promoția Headliner de 86 OVR. Acesta este un chin pentru cei care joacă împotriva lui. 

Am vorbit de mijlocași care se apără bine și interceptează tot, dar ce se întâmplă când un astfel de jucător beneficiază și de un dribling devastator și o pasă impecabilă? Ei bine, asta vor afla cei care vor înfrunta noul star al Barcelonei, Frenkie de Jong. Olandezul este bun și la șuturi așa că este foarte greu de contracarat. 

Din atac lipsesc Messi și Ronaldo

Gamerii care se bazează în atac pe jocul pe flancuri se roagă să nu dea peste Ferland Mendy. Cardul lui de 80 este un coșmar chiar și pentru cei mai rapizi și tehnici atacanți. Foarte puțin trec de „stânca” Realului. 

În sfârșit, Ben Yedder prinde și el acest top. Atacantul lui Monaco nu se compară cu nume grele ca Lewandoski sau Lukaku, dar puțină lume dorește să îl înfrunte. Cardul lui de jucător al lunii, de 88 OVR, este chiar unul exagerat, care îl ajută să depășească și să marcheze din orice poziție. 

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

FIFA 20. Probleme mari cu serverele EA! Ce se întâmplă la meciurile de FIFA

Europeanul de FIFA nu este afectat de coronavirus » Zinchenko s-a calificat în „sferturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează