ESPORTS  »  FIFA 20  »  PES

PES 2021. Konami, afectată de coronavirus! Anunțul făcut despre eFootball PES 2021

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 12:17 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 13:33

Konami îi surprinde negativ pe fani jocului PES, înainte de lansarea ediției din 2021.

Iubitorii simulatorului de fotbal de la Konami se temeau de aceste zvonuri și se pare că acestea tocmai au devenit realitate. Din cauza pandemiei de coronavirus, echipa din spatele PES, rivalul seriei FIFA, va sări acest an când vine vorba de producția jocului, iar eFootball PES 2021 va fi doar un content update la PES 2020

„Va păstra toate trăsăturile care au făcut din PES 2020 cel mai bun joc de fotbal” au încercat cei de la Konami să îi liniștească pe fani. 

Update-ul va conține toate modificările de la echipe, plus modul UEFA Euro 2020, ceea ce sigur îi va mai îmbuna pe gameri. Dar cei care sperau la o variantă pentru consolele next gen trebuie să mai aștepte un an. Asta dacă cei de la Konami nu vor mai completa jocul tot sub formă de update-uri.  

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 8: Pasa prin care poți evita fundașul advers

Citește mai multe știri din eSports:

EA se pare că le pregătește o mare surpriză fanilor » Noutatea din viitorul joc al francizei

Clement Lenglet de la Barcelona este noua senzație din Ultimate Team!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează