ESPORTS  »  FIFA 20  »  ULTIMATE TEAM

Kun Aguero a devenit atacantul perfect în FIFA Ultimate Team

Aguero a primit un card special în FIFA Ultimate Team
Aguero a primit un card special în FIFA Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 10:51

Argentinianul Kun Aguero, starul lui Manchester City, a primit, în sfârșit, un card special din partea EA Sports.

Multor gameri nu le-a fost ușor să creadă că tocmai Kun Aguero, unul din cei mai buni atacanți din lume și un jucător pasionat de FIFA, nu a primit un card special de la EA, de 99 OVR, carduri dedicate doar fotbaliștilor profesioniști care sunt și jucători de FIFA. 

Card de 99 OVR pentru Kun Aguero

Nu mai credea nimeni că acest lucru va fi posibil, mai ales după ce atacantul celor de la Manchester City i-a criticat dur pe cei de la EA pentru politica aleasă când vine vorba de eliberarea cardurilor în Ultimate Team. „Nu trebuie să așteptați nimic de la ei, pentru că nu veți primi nimic gratis”, a fost declarația fotbalistului. 

Se pare totuși că cei de la EA s-au decis să nu țină cont de aceste critici și să îl îmbuneze pe Aguero. Așa că i-au oferit un card special, de 99 OVR, cu niște atribute fantastice. 99 la dribling, 99 la șut, 95 la pase și o condiție fizică impecabilă. Până și argentinianul a fost impresionat de acest card și i-a aplaudat pe cei de la EA.

Kun Aguero a devenit atacantul perfect în FIFA Ultimate Team

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează