ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

„Kun” Aguero și patriotismul în FIFA 20: cum arată echipa sa de Ultimate Team! Nu lipsesc Maradona și Messi

Sergio
Sergio "Kun" Aguero, în albastru, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 11:03

FIFA 20. Kun Aguero și-a ales echipa sa de Ultimate Team: naționala Argentinei aliniată! Doar doi fotbaliști din primul „11” nu sunt argentinieni.

În timp ce majoritatea starurilor din fotbal se laudă cu echipe de FIFA 20 pline de vedete și carduri legendare în Ultimate Team, Kun Aguero a ales altă cale. A rămas fidel culorilor naționalei Argentinei și a format echipa aproape exclusiv din compatrioți. Există și două excepții, Virgil van Dijk în apărare și legendarul Ronaldo, vârful brazilian. 

Apărarea lui Kun Aguero este completată de legendarul Javier Zanetti

În poartă a mers pe mâna colegului Franco Armani, la fel ca și în apărare, cu Nicolas Otamendi și Nicolas Tagliafico. O legendă argentiniană, Javier Zanetti, a completat linia de fund. 

Rodrigo de Paul și Alejandro Gomez sunt alegerile lui Aguero pentru linia de mijloc, tot colegi din naționala Argentinei, așa se explică opțiunea atacantului lui City, când existau carduri mult mai bune la care putea apela. 

Nu lipsesc Maradona și Messi

Totuși, linia de mijlocași ofensivi este cu adevărat impresionantă. Legenda Maradona și câștigătorul a 6 Baloane de Aur, Lionel Messi, joacă împreună, visul fiecărui argentinian. Iar lângă ei apare Paulo Dybala, cel de la care se așteaptă să fie viitorul star al „pumelor”, după Messi. 

Brazilianul Ronaldo este unicul vârf. Interesant este că Aguero nu s-a intordus pe el în echipă, e doar rezervă și nici nu a accesat cardul personalizat, de 99 OVR, oferit de EA fotbaliștilor profesioniști. 

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri de FIFA 20:

EA Sports: FIFA 21 ar fi publicat din greșeală cum arată tricourile lui Real Madrid, Barcelona și alte altor mari puteri sezonul viitor

Sterling a rămas surprins de cota slabă pe care o are la FIFA 20! S-a „răzbunat” pe Andre Gomes de la Everton

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează