FIFA 20  ·  LOL

League of Legends // All Stars - Road to glory » Cine se va impune la titlul de cel mai bun jucător al anului 2020?

Sambata, 28 Martie, 15:36

All Stars este o competiție internațională de 1 versus 1, care reunește cei mai buni jucători profesioniști alături de cele mai mari personalități ale League of Legends, foști jucători sau membri ai Riot Games. 

Evenimentul în sine se desfășoară pe trei zile, având drept scop desemnarea celui mai bun jucător de League of Legends. Totodată, scopul turneului, pe lângă acordarea titlului de cel mai bun jucător, este și social, toți bani fiind donați către cauze nobile.

Jucătorii sunt aleși prin sistem de vot

Modul de selecție al participanților a diferit de la an la an. Baza este, de obicei, aceeași. Fanii din fiecare regiune joacă un rol decisiv, pentru că ei sunt cei care votează 30 de jucători profesioniști, care să reprezinte fiecare regiune la evenimentul All Stars.  Totodată, pe lângă acești jucători profesioniști, Riot Games lansează invitația pentru partenerii săi, streameri și creatori de conținut, creatori de cosplay-uri și sponsori, care să se alăture în meciurile demonstrative ale competiției.

În ultimii doi ani, evenimentul All Stars a fost dominat de jucătorii europeni. În anul 2018, cel mai bun jucător desemnat la evenimentul All Stars a fost jucătorul danez Rasmus Borregaard Winther, cunoscut în lumea online drept ,,Caps”, care pe acea vreme ocupa rolul de midlaner al echipei europene Fnatic și care în prezent activează pe postul de AD Carry pentru echipa G2 Esports. Anul 2019 l-a adus în prim plan pe jucătorul belgian Gabriël Rau, recunoscut de fani prin numele său din joc, ,,Bwipo”, toplanerul echipei europene Fnatic. 

Anul 2020 se anunță foarte spectaculos în ceea ce privește evenimentul AllStars. Cei de la Riot Games promit un număr mai mare de evenimente, care să asigure un show total. Din punct de vedere al jucătorilor, anul 2020 aduce în prim plan, pe lângă veteranii Rekkles, Bwipo, Caps sau Faker, și noi jucători care și-au demonstrat supremația în Riftul Invocatorului, precum Humanoid de la MAD Lions, Finn, Milica sau Saken. Cine se va impune la titlul de cel mai bun jucător al anului 2020?



Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1