ESPORTS  »  FIFA 20  »  INEDIT

Ce joc preferă Leo Messi în izolare: „FIFA mi se pare prea ușor”

Leo Messi și Kun Aguero sunt prieteni foarte buni în afara terenului // Sursă foto: Getty
Leo Messi și Kun Aguero sunt prieteni foarte buni în afara terenului // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 10:46

Kun Aguero (31), jucătorul lui Manchester City, și Lionel Messi (32), căpitanul Barcelonei, au dialogat în direct pe canalul de stream al atacantului campioanei din Premier League.

Aguero a devenit foarte popular printre jucătorii de FIFA, iar transmisiile lui de pe canalul de stream atrag zeci de mii de urmăritori. Gamerii au avut însă parte de o mare surpriză la ultimul stream de FFIA 20 al argentinianului. Acesta a dialogat chiar cu Lionel Messi, prietenul și colegul său de la naționala Argentinei. 

Leo Messi e fan Pro Evolution Soccer

Aguero nu a ratat prilejul să îl întrebe pe starul Barcelonei ce joc preferă în izolare. Răspunsul nu a fost, așa cum se aștepta lumea, FIFA. Messi chiar a motivat că jocul celor de la EA este prea ușor și „oricine poate marca”.

Aguero a recunoscut și a dat câteva exemple din Ultimate Team. Messi rămâne fan PES, jocul celor de la Konami, care are și contract de imagine cu Barcelona. Aguero rămâne însă fidel FIFA, mai ales că această transmisie i-a adus aproape 1 milion de views. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
guderian
guderian  •  13 Mai 2020, 09:41

Messi e imaginea PES, cum sa prefere FIFA?

1250984458283448
Catalin Amariei  •  12 Mai 2020, 18:20

In momentul asta nu poti compara FIFA cu PES deoarece FIFA pare un joc pentru copii, foarte fantezist. Miscarea jucatorilor este robotica si inflexibila iar pe teren ai impresia ça in FIFA jucatorii topaie de colo colo si schimba ireal directia de deplasare cu tôt cu minge. Ma si mir la ce bugete au cum de au fost depasiti atat de mult de PES. Incredibil ce gandire limitata au la FIFA. Au nevoie de cel putin 2 editii pt à progresa. Una pentru à obisnui jucatorii de FIFA cu miscarea naturala si una de implementare à jocului natural. Un jucator de PES are impresia ça a urcat in TGV cand incerca jocul ireal de FIFA. De necrezut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează