ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Mai tare ca Messi și Ronaldo la un loc! Ăsta este cel mai bun jucător din istoria fotbalului, dar și de când a apărut primul FIFA!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 00:55 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 13:20

Fanii fotbalului nu au auzit până acum de Ewan Rose, un jucător de 24 ani, produs al celor de la Salford, care în modul carieră poate duce micuța echipă în Liga Campionilor. Din fericire pentru restul vedetelor din fotbal, acest superjucător este prezent doar în FIFA, acolo unde a fost generat de sistemul jocului. 

Se știe că în modul carieră foarte mulți gameri preferă să își crească fotbaliștii din propria penieră, iar din când în când jocul generează fotbaliști fictivi. Utilizatorii s-au plâns că și acest sistem este cu probleme, iar acest Ewan Rose este exemplul cel mai bun. 

Ewan Rose are 99 OVR la doar 24 de ani

Atributele lui sunt fantastice, are rating de 99, 5 stele la toate categoriile, 99 la viteză și 98 la finalizare. Nu este înalt, dar are și calități fizice foarte bune. Clauza de reziliere este pe măsură: aproape 800 de milioane de euro, de trei ori prețul lui Neymar, la care se adaugă și Halaand. 

Rose nu este însă singur, alți gameri au venit și ei cu exemple similare, care să arate că FIFA trebuie să rezolve și acest mod de joc în FIFA 21. Totuși, tot Rose rămâne, practic, cel mai bun fotbalist care a existat. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

EA a eliberat ultimul set de carduri Omul Meciului » De săptămâna viitoare se întoarce Echipa Săptămânii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează