ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Marele premiu la finalul sezonului 7: Gabriel Jesus sau Julian Draxler! Vor fi niște alegeri dificile

Gabriel Jesus, foto: Guliver/gettyimages
Gabriel Jesus, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 02:50

Gamerii FIFA 20 vor avea parte de niște alegeri dificile. De la Gabriel Jesus la Julian Draxler. 

Jucătorii de FIFA 20 s-au obișnuit ca, în fiecare sezon, cei de la EA să vină cu tot felul de premii variate, în funcție de experiența acumulată de fiecare jucător. Aceasta se poate transpune în monede, echipamente speciale și tot felul de bunătăți, dar și în carduri speciale Ultimate Team. În fiecare sezon sunt 6 carduri, 3 la nivelul 15, iar restul la ultimul nivel, 30. Când un gamer atinge unul dintre praguri, poate selecta doar un card din cele trei, așa că fiecare trebuie să vadă ce e mai bun pentru echipa lui. 

95 la viteză și 90 la dribling pentru Emmanual Sabbi

La nivelul 15 se regăsesc 3 fotbaliști mai puțini cunoscuți, dar care pot surprinde cu abilitățile lor.

  • Americanul Emmanual Sabbi poate fi, la 89 OVR și o viteză de 95 o opțiune interesantă pentru cei în căutarea unui mijlocaș dreapta. Nici driblingul de 90 nu strică. 
  • Tot 89 OVR are și portughezul Gil Dias, un fotbalist de bandă stânga, cu o viteză foarte mare, 96, dar rezistență mai mică, de 88. Chiar și așa poate reprezenta un pericol în jumătatea adversă datorită puterii și acurateții șutului de la distanță. 
  •  Varianta care pare, la prima vedere, cea mai puțin atrăgătoare este cea a spaniolului Miranda, fundașul stânga al celor de la Schalke, 88 OVR, un card bun pentru cei care vor un jucător de bandă ce urcă des în atac și centrează foarte bine. Din păcate nu stă foarte bine la capitolul apărare și asta poate constitui un dezavantaj.

Lucrurile stau mai bine la ultimul nivel, unde cele 3 carduri sunt mai ofertante și alegerea va fi mai grea. Pentru cei aflați în căutarea unui atacant, Gabriel Jesus vine cu un card de 91 foarte bun. El oricum era un fotbalist bine cotat, dar acum valoarea de 93 la finalizare îl duce la un nivel superior. Asta combinat cu viteza de reacție și accelerația ridicată îl fac o variantă letală în careul advers. 

Julien Draxler primește un card de 92 OVR

Julian Draxler este și el o variantă demn de a fi luată în seamă de fiecare dată, iar acum, cu 92 OVR, vine ca o variantă accesibilă de mijllocaș ofensiv. Una foarte valoroasă, cu valori de 95 la șutul de la distanță și 99 la forța cu care lovește balonul, dar și 94 la pase scurte. Un playmaker foarte bun, mai ales acum când FIFA 20 este aproape de final. 

Blaise Matuidi este ultima variantă, mijlocașul defensiv al celor de la Juventus. Francezul vine cu un card agresiv de 92, cu agresivitate de 97 și 96 capacitate de a intercepta mingea. Asta îl face un distrugător la mijlocul terenului, dar cu 97 la pase, francezul va putea dicta și ritmul jocului, chiar dacă nu va contribui mult în atac. 

Toate cele trei carduri sunt foarte bune, dar din păcate cei care acumuleazăă experiența necesară vor trebui să se mulțumească doar cu unul singur. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

VIDEO VIRAL Un jucător de FIFA a reușit un gol ULUITOR! Nici Messi nu controla așa mingea!

Schimbare MAJORĂ, importată din FIFA 20, în fotbalul din La Liga! Premier League încă stă în dubii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează