ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Motivul pentru care tot mai mulți gameri de top retrogradează intenționat la FIFA 20

Tot mai mulți gameri retrogradează intenționat la FIFA 20 și riscă să strice echilibrul în divizii.
Tot mai mulți gameri retrogradează intenționat la FIFA 20 și riscă să strice echilibrul în divizii.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 11:32 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 15:21

Tot mai mulți gameri retrogradează intenționat la FIFA 20 și riscă să strice echilibrul în divizii.

Când FIFA a introdus modulul de divizii în Ultimate Team, în versiunea 2019, gamerii au primit cu bucurie vestea. În afară de Weekend League, acest mod a devenit principala competiție în Ultimate Team, cu un sistem de promovare și retrogradare, care i-a încurajat pe gameri să evolueze cât mai mult, să își construiască echipe cât mai puternice pentru a promova într-o ligă cât mai bună și a avea parte de oponenți pe cinste. 

Gamerii retrogradează intenționat pentru a putea câștiga carduri mai ușor

Cu toate acestea, o practică întâlnită tot mai des în FIFA 20 riscă să strice echilibrul, spre supărarea multor gameri. Este vorba de jucătorii de top, care pierd sau abandonează special meciuri, pentru a retrograda în ligile inferioare. Acest lucru se întâmplă tot mai des pentru că multe obiective ce trebuie îndeplinite pentru a avea acces la carduri valoroase sunt din ce în ce mai greu de îndeplinit. Cum timpul pentru a obține aceste rewards este limitat, mulți jucători sunt forțați să coboare într-o divizie inferioară pentru a îndeplini obiectivele ce țin de meciurile cu rivali din aceeași divizie. Astfel, cu cât un jucător cu o echipă puternică este într-o ligă inferioară nivelului său, cu atît mai repede obține victoriile necesare sau îndeplinește obiectivele cerute. 

Dezavantajul este însă că jucătorii din acele ligi nu mai au șanse să progreseze sau să promoveze, pentru că vor întâlni gameri cu echipe mult mai puternice. Iar mulți oameni au început să protesteze pe rețelele de socializare și cer ca această problemă să fie rezolvată în FIFA 21.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 7: Florinel Coman a primit un card senzațional în FIFA 20 Ultimate Team

Citește mai multe știri de eSports:

EA Sports contraatacă: La Liga va fi disponibilă exclusiv în FIFA în următorul deceniu

Se anunță show total! Dani Alves organizează unul din cele mai tari turnee de FIFA

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează