ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Un suedez e noua surpriză FIFA 20! Cardul lui este unul din cele mai bune din Bundesliga

Robin Quaison
Robin Quaison

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 12:17

FIFA 20. Bundesliga este la modă acum, după ce este prima competiție fotbalistică revenită după o pauză de peste 2 luni. Iar cardurile lansate de EA în cadrul Echipei Sezonului sunt printre cele mai bune din joc. 

Ultima adiție este Robin Quaison, vârful celor de la Mainz, care a primit un upgrade foarte mare față de cardul de bază, cu 95 la dribling, 95 la viteză și 94 la finalizare. 

Cum Squad Challenge-ul necesar costă undeva în jur de 160.000 de monede, suedezul reprezintă o variantă excelentă pentru jucătorii de FIFA 20: un atacant cu calități de top, la un preț accesibil. Cu acești bani nu prea se găsesc multe carduri cu atacanți de nivel înalt.

Citește și alte știri de FIFA 20:

Gamerii au decis: Sergio Reguilon poate fi cea mai bună variantă ca fundaș stânga în FIFA 20!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează