ESPORTS  »  FIFA 20  »  CARDURI

Noul card al lui Nani din FIFA 20 nu poate fi ratat » Atribute fantastice pentru portughez

Nani a primit un card spectaculos în FIFA 20
Nani a primit un card spectaculos în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 00:55

FIFA 20. EA Sports nu se oprește din scos carduri spectaculoase pe bandă rulantă. Nani (33 de ani), fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo (35) din naționala Portugaliei, este ultimul card eliberat în cadrul Echipei Sezonului din SUA. 

Acesta poate fi obținut în urma unui squad Challenge, iar mulți gameri au rămas impresionați de ceea ce au văzut. Valoarea lui este de 92 OVR și are niște atribute fantastice, 98 la dribling, 92 la pase și la șut, iar cu viteza lui va devasta flancul stâng. 

În plus, la doar 80.000 de monede, reprezintă o adevărată afacere. Așa că foarte mulți jucători vor căuta să îl obțină, dar nu este mult timp, doar până joi fiind valabilă oferta.

Cardul poate fi obținut prin îndeplinirea a 4 obiective

Și America de Sud a primit un card SBC în cadrul campaniei: fotbalistul celor de la Universidad Catolica din Chile, Jose Fuenzalida. Acesta poate fi obținut doar prin îndeplinirea a 4 obiective de joc, dar, la fel ca în cazul lui Nani, este o variantă foarte bună pentru cei care caută un atacant lateral.

Viteza de 98 și driblingul de 95 îl fac un coșmar pentru fundașii laterali. Nu este un card ușor de obținut, dar gamerii au o zi în plus față de cel al lui Nani, până vineri, 5 iunie. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează