ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

O eroare a stricat un turneu de FIFA la care au participat vedete din naționala Argentinei

Articol de GSP - Publicat luni, 10 august 2020 14:45 / Actualizat luni, 10 august 2020 14:45

Giovani Lo Celso își spulberase adversarii până în acel moment. 

Televiziunea din Argentina și-a lansat un canal dedicat fenomenului esports, așa că nu putea sărbători acest moment decât cu un turneu de FIFA. Vedetele acestuia au fost 3 dintre internaționalii „pumelor”, anume Giovani Lo Celso, de la Tottenham, Rodrigo de Paul, de la Udinese și mijlocașul celor de la Ajax, Lisandro Martinez. 

Lo Celso a arătat că FIFA nu are niciun mister pentru el. În meciul contra lui De Paul, Rosario Central, echipa aleasă de mijlocaș, a făcut instrucție cu Racing. 6-1 a fost scorul cu care a câștigat Lo Celso. Rivalul său a părut dărâmat, n-a răspuns la nicio glumă de supărare. 

Victorii cu 6-1, respectiv 3-1 pentru Giovani Lo Celso

A urmat meciul cu Martinez, care juca cu Newell’s Old Boys. Lo Celso a dominat în continuare, avea 3-1 și ar fi câștigat fără probleme, dacă o eroare specifică jocului de la EA nu i-ar fi răpit gloria. 

Lo Celso nu s-a supărat, dar cei de la Televiziunea din Argentina trebuie să se asigure că un astfel de moment nu se va mai repeta, mai ales într-un turneu important. 

Citește mai multe știri de eSports:

Joao Felix impresionează în Ultimate Team

Petr Cech este una din legendele noi introduse de EA în FIFA 21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează