ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Ousmane Dembele impresionează, dar doar în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 10:34 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 11:53

Ousmane Dembele e accidentat de multă vreme, dar în FIFA francezul este letal. 

Dacă iubitorii fotbalului vor să își amintească de ce Barcelona a cheltuit peste 100 de milioane pe internaționalul francez, atunci este bine să pună mâna pe ultimul card din Summer Heat. 

Dembele impresionează la FIFA 20

Acesta este tipul de card care își schimbă poziția, francezul apare în postura de mijlocaș ofensiv central, iar atributele lui sunt demențiale. Mai ales când vorbim de 99 la viteză și 98 la dribling, avem un jucător care va dribla practic orice apărător și este imposibil de marcat. Cum și la poziționare, dar și la finalizare Dembele are valori ridicate, acest card poate face diferența în orice moment. 

Prețul este pe măsură, peste 500.000 de monede, dar pentru acest ciclu târziu de FIFA, Dembele reprezintă o variantă excelentă. Mai ales că nu are termen de expirare, deci gamerii au timp să îndeplinească toate condițiile. 

Citește mai multe știri din eSports:

FIFA 20. EA a mai eliberat un set de carduri spectaculoase! Ce vedete au primit îmbunătățiri

FIFA 20 reinventează regulile! Eroare incredibilă într-un meci: schimb de roluri între un portar și un jucător

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează