ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Payet „rupe” cu noul lui card

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 02:06

Alte trei staruri din Ligue 1 primesc carduri spectaculoase.

Era greu de crezut că starul celor de la Marseille nu va primi un card în Echipa Sezonului după ce a contribuit decisiv la clasarea trupei din sudul Franței pe loc de Liga Campionilor. 

Mijlocașul ofensiv este recompensat cu un card de 93 OVR, foarte echilibrat, cu viteză și creativitate bune, capabil să facă diferența. Prețul este unul destul de ridicat, în jur de 170.000 de monede, dar pentru echipele din Franța poate fi o variantă foarte bună.

Card de 93 OVR pentru Payet

Internaționalul rus al celor de la Monaco, Aleksandr Golovin, a început și el să se impună în Franța după un start mai ezitant, de aceea a primit un card Moments, de 89 OVR. Cu valori de peste 90 la pase, la viteză și cu un șut bun, cu care poate marca mult, rusul este un mijlocaș eficient, mai ales că cele 4 obiective ale lui pot fi îndeplinite în partide de tip Squad Battle, mai ușoare decât în modul Rivals. 

Ceva mai greu de îndeplinit sunt cele 4 obiective pentru a obține cardul lui Idrissa Gueye, puternicul mijlocaș al celor de la PSG. La 93 OVR, jucătorul venit de la Everton este unul dintre cei mai puternici mijlocași defensivi din Ligue 1, iar în combinație cu Neymar, Mbappe sau Di Maria, valoarea sa este indiscutabilă. 

Gueye nu stă rău nici la capitolul pase sau capacităși ofensive, dar forța sa și modul în care poate patrula zona din fața fundașilor centrali îl fac foarte ofertant. Gamerii au o săptămână la dispoziție să îl obțină. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează