ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Profită și fă-ți acum o echipă tare cu bani puțini la FIFA

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 11:38

Dacă vrei să îți construiești o echipă competitivă la FIFA Ultimate Team acum este momentul.  
 

În ultimele săptămâni, piața transferurilor a fost la un nivel foarte scăzut și jucători care înainte costau foarte mult și nu puteai să te atingi de ei, pot fi luați acum fără să îți facă o gaură prea mare la buget. 

Vezi mai jos câțiva fotbaliști pe care îi poți avea la echipă la „superofertă” 
 

Bernd Leno poate fi portarul ideal. Neamtul de la Arsenal are 84 OVR, unul din cei mai buni goalkeperi din Premier League și poate fi luat acum doar cu 5000 de monede. Tot la un preț modic poți să îți formezi un cuplu solid și de fundași centrali. Nu e vorba de Van Dijk, normal, dar Sokratis de la Arsenal și Davinson Sanchez de la Tottenham sunt jucători solizi, fundași cu abilități bune și bine cotați.  
 

Dacă ai nevoie de mijlocași de forță, dar care să poată să și dea o pasă bună, să aibă viziune, atunci olandezul Wijnaldum este o variantă echilibrată, care le are pe toate și beneficiază și de o „mașină” de fotbal ca Liverpool să îl ajute să facă meciuri bune. Lângă el poate juca Ndombele. Francezul lui Tottenham costă sub 2000 de monede și are un potențial mare de creștere.  
 

De departe cea mai bună ofertă vine de la Manchester City. Gabriel Jesus valora 40.000 de monede, acum este doar 5000 și la prețul ăsta nu vei găsi un atacant cu 84 la finalizare care nu va rata mult. Brazilianul poate fi piesa lipsă pentru echipa ta. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
137579214210330
Andreea Sorina  •  17 Noiembrie 2019, 07:20

Sunt slabii în FIFA , Sanchez ce mai ceva de capul lui ,și Vandik , in fiecare săptămână apar alt cartonase Champions legue samd primi jucători gold se iefetenesc mult și nu mai sunt așa buni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează