ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 // Rapid, meci în FIFA 20! Se luptă cu o rivală din Liga 2 + de ce cumpără fanii bilete

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 12:06

Rapid va juca un meci în FIFA 20 cu FC Argeș, rivala din Liga 2, iar fanii sunt îndemnați să cumpere bilete pentru o cauză nobilă.

În plină criză din cauza coronavirusului, rapidiștii au găsit o metodă inedită de a sprijini clubul. Cum duminică urma să se joace derby-ul cu FC Argeș, fanii au anunțat că meciul se va juca în continuare, dar la FIFA 20.

Până aici nimic special, foarte multe meciuri s-au desfășurat în acest mod în ultimele zile. Doar că fanii rapidiști au anunțat că se vor vinde și bilete, iar cei care plătesc vor putea să contribuie la alegerea tacticii și echipei de start. Suma strânsă va fi redirecționată către Centrul de Performanță Rapid, ajutând astfel gruparea într-un moment foarte greu. 

 „Campionatul s-a oprit, competiția e în pauză forțată. La fel ca și voi, ne e greu fără fotbal, fără băieți, fără Rapid. Așa că am decis să continuăm competiția. Virtual, dar alături de voi și, mai ales, împreună cu voi. De fapt, ne-am gândit că ar fi bine să vă implicați în competiție!

Lucrurile n-au mers exact cum ne-am așteptat în debutul returului, așa că poate ar fi o idee bună să preluam puterea noi, suporterii. Să facem echipa, să stabilim tactica si așezarea în teren. Să le explicăm noi băieților ce si cum sa joace. Ce ziceți? În fiecare week-end, începând cu duminica aceasta, vom avea meci. Virtual, cu ajutorul băieților de la ESports Rapid București. 

Pentru ca băieții noștri să nu-și iasă din formă și să nu piardă ritmul de competiție, i-am „transferat" în echipa de la Rapid ESports. Primul meci, contra celor de la FC Argeș.

Atenție însă: singurul lucru virtual este meciul. În rest, totul este cât se poate de real. Și de interactiv. Iar tu, suporterul rapidist, vei fi în mijlocul evenimentelor. Vei stabili echipa și îi vei explica lui Dan Alexa cum să-i așeze în teren. Vom avea conferința de presă înainte de meci și interviuri după meci, la cald. Și, pentru ca totul sa fie cât se poate de real, vom cumpăra bilete și vom umple stadionul. Iar încasările vor merge la Centrul de Performanță Rapid București” 
comunicat Rapid

5 leicostă un bilet pentru meciul Rapid – FC Argeș în FIFA 20

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

În lipsa fotbalului, Răzvan Marin și-a găsit ocupație » Va reprezenta România într-un turneu de FIFA 20

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 3: Gică Hagi, fotbalistul român cu cel mai bun card

Pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro ai mai multe informații din eSports

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează