ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Revine Echipa Săptămânii! Ce jucători au impresionat și au șanse la un loc în primii „11”

Karim Benzema impresionează în La Liga // FOTO: Guliver/GettyImages
Karim Benzema impresionează în La Liga // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 11:38 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 12:18

Gamerii așteaptă deja cu sufletul la gură să vadă cine va avea loc în Echipa Săptămânii la FIFA 20.

Toată lumea a primit cu bucurie întoarcerea celei mai populare campanii din Ultimate Team, șansa fiecărui jucător de a pune mâna săptămânal pe carduri valoroase. Și după cum au arătat ultimele meciuri, există câțiva pretendenți serioși. 

Favoritul tuturor pare să fie Karim Benzema. Francezul este în formă maximă de când s-a reluat sezonul și golurile lui au dus Realul pe primul loc în La Liga, în fața Barcelonei. 

Tot în Spania a impresionat și Joao Felix, care începe să arate de ce Atletico a plătit o sumă enormă pentru el. Portughezul este așteptat să ajute trupa lui Simeone să se califice în ediția viitoare a Ligii Campionilor. 

Karim Benzenma este preferatul gamerilor

Kai Havertz a fost un obișnuit al campaniei Omul Meciului, acum poate prinde din nou un card foarte bun în Echipa Săptămânii. Și colegul lui, Leon Bailey, a impresionat în ultima partidă, așa că poate fi o variantă de luat în seamă. Probabil vor fi și jucători la care nu se așteaptă multă lume. 

Neal Maupay nu este un nume care să spună multe fanilor, dar atacantul lui Brighton a fost eroul meciului cu Arsenal. Mai întâi a creat un mare scandal după ce l-a accidentat, involuntar, pe portarul oaspeților, Leno, dar apoi a și marcat, în ultimele minute un gol care a adus o victorie prețioasă. 

Citește mai multe știri din eSports:

Eroare amuzantă în FIFA 20. Ce s-a întâmplat la un penalty

El este favoritul fanilor în Summer Heat la FIFA 20! A primit un supercard

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează