ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Robbie Williams, James McAvoy sau Usain Bolt se vor confrunta în cel mai tare turneu de FIFA de până acum

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 02:17 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 09:38

eSoccer Aid este un mega turneu de FIFA, organizat pentru a strânge fonduri pentru UNICEF, la care vor participa nume sonore, în frunte cu starul pop Robbie Williams. 

Acesta este un mare consumator de fotbal și un jucător cunoscut de FIFA. Robbie va avea în față un alt star, pe fostul campion olimpic și mondial la atletism, Usain Bolt.

Cei doi nu sunt singurele nume sonore din cadrul acestui turneu. Starul din X-Men, James McAvoy, alături de Liam Payne, Mo Farah, dar și de alți invitați surpriză vor participa la acest turneu caritabil. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

David Beckham se implică în fenomenul esports

Bruno Fernandes, următorul superstar care primește bonusuri importante în Ultimate Team

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează