ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Roma a primit o siglă nouă în FIFA 21

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 15:04 / Actualizat sambata, 15 august 2020 16:51

Nu mai este un mister că Roma nu va figura cu numele, sigla, echipament sau stadion în FIFA 21, după ce clubul Italian nu s-a înțeles cu cei de la EA.

La fel ca și în cazul lui Juventus, care se intitulează Piemonte Calcio în FIFA 20, trupa capitolină nu va fi reprezentată în viitorul titlu al celor de la EA. 

Roma a primit o siglă nouă în FIFA 21. Seamănă cu cele ale lui Rangers și CFR 

„Noua” grupare se numește Roma FC și va avea o siglă inventată de cei de la EA, iar gamerii o pot vedea acum pe internet. Mulți gameri au comparat-o cu cea de la Glasgow Rangers sau a campioanei României, CFR Cluj. 

Un lucru bun este că măcar fotbaliștii sunt cei din realitate, așa că fanii Romei, numeroși în România, încă se pot bucura de FIFA 21. 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN CATEGORIA ESPORTS: 

Un argentinian mai puțin cunoscut este la fel de valoros ca Messi în FIFA 21

Brazilia organizează primul turneu de CS:GO feminin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează