ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

S-a întors Echipa Săptămânii: Kevin de Bruyne este în top cu noul card

Mijlocașul Kevin de Bruyne a primit un nou upgrade important în FIFA 20, după ce EA Sports a anunțat Echipa Săptămânii.
Mijlocașul Kevin de Bruyne a primit un nou upgrade important în FIFA 20, după ce EA Sports a anunțat Echipa Săptămânii.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 11:31 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 12:15

Mijlocașul Kevin de Bruyne a primit un nou upgrade important în FIFA 20, după ce EA Sports a anunțat Echipa Săptămânii.

Gamerii n-au așteptat degeaba cu sufletul la gură întoarcerea celei mai populare campanii din FIFA. Noile carduri nu dezamăgesc, mai ales că includ câteva vedete la mare căutare acum. 

Echipa Săptămânii aduce 3 carduri peste 90 OVR

Portarul celor de la Parma, Luigi Sepe, primește cel mai „slab” card, cu 84 OVR. Defensiva este condusă de căpitanul lui Chelsea, Cezar Azpilicueta, 87 OVR, alături de fundașul celor de la Torino, Nicolas Nkolou, 87 OVR, și cel mai căutat fundaș stânga din Anglia, jucătorul lui Leicester, Ben Chilwell, cu un card de 84 OVR. 

Mijlocul este dominat de cardul impresionant al lui De Bruyne, de 96 OVR, care este aproape la fel de valoros ca cel primit de mijlocașul ofensiv al celor de la City în cadrul Echipei Sezonului. Lângă belgian apar Edin Visca, de la Bașakșehir, 88 OVR, și noua vedetă de la Newcastle, Allan Saint-Maximin, 86 OVR. În fața lor este plasat Lars Stindl, de la Monchengladbach, 85 OVR. 

Haaland este noua vedetă din echipă, cu un card de 90 OVR

Nici tripleta ofensivă nu dezamăgește, cu Karim Benzema beneficiar al unui nou card foarte bun de 91. Nelipsitul Erling Halaand este premiat din nou de EA după ce continuă să marcheze pe bandă rulantă, cu un card 90 OVR. Columbianul celor de la Atalanta, Duvan Zapata, încheie această formație bună, cu cardul lui de 88 OVR. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 7: Florinel Coman a primit un card senzațional în FIFA 20 Ultimate Team

Citește mai multe știri despre eSports:

Gamerii au început cu cerințele pentru noul joc! Ce vor să se întâmple cu Haaland

România, în top 5 la FIFA! Ce spune un studiu despre gamerii români

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează