ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Un fotbalist de la Milan impresionează cu echipa sa în Ultimate Team! Ronaldo, Cristiano și Zidane, în primul „11”

Cristiano Ronaldo strălucește și la FIFA 20 // FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo strălucește și la FIFA 20 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2020 11:28

Dacă în Serie A Samuel Castilejo nu are multe motive de satisfacție, la FIFA 20 are motive de bucurie datorită echipei sale.

De plictiseală până se va relua Serie A, spaniolul celor de la Milan și-a construit o echipă solidă în Ultimate Team, alături de care înregistrează victorie după victorie. Nu este de mirare, mai ales că are un atac letal, cu cei doi Ronaldo, așa că golurile sunt garantate în număr mare. 

Nici apărarea nu are puncte slabe, cu Alisson în poartă, Van Dijk și Diego Carlos în centru, iar Wan-Bissaka și Reguilon pe flancuri. 

Zinedine Zidane și Ruud Gullit la mijlocul terenului

La mijloc regăsim două legende, doi dintre cei mai buni jucători din istorie, Zinedine Zidane și Ruud Gullit. Cardul special al lui Castilejo, de 99 OVR, este și el pe dreapta, iar pe stânga este vitezistul celor de la Liverpool, Sadio Mane. Brazilianul Ronaldo și Cristiano Ronaldo sunt în atac, iar fotbalistul iberic are o formație în care cu greu se poate găsi un punct slab. 

VIDEO. Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Surpriză lansată în FIFA 20 » Echipa Sezonului din China: carduri excelente pentru Hulk, Paulinho și Oscar

Noul card al lui Romelu Lukaku a stârnit un scandal mare în comunitatea FIFA 20

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează